1.11.14

Viikko 1

Yks viikkon on hurahtanu sellasella vauhdilla et huhhuh! Ja koko viikko on ollu niin superkiireinen, et mul ei todellakaa oo ollu aikaa kirjotella tänne, instagramiinki oon vaan muutaman kuvan ehtiny laittaa! Eli nyt olis sit paljon asiaa, koitan tiivistää!

Vika viikonloppu Suomessa:
Vietin pe-su ihan vaan kotona chillaillen perheen ja Gussen kanssa. Käytiin ajamassa kartingia äitin, iskän ja Gussen kaa ja se oli tosi kivaa! Syötiin äitin tekemää pizzaa (nam!) ja oltiin vaan. Sain Gusselta läksiäislahjaks ihanan kellon ja hänen oman rannekorun lainaan. Rakkaani oli myös tehny mulle uimatreenin koko vuodelle! Ja siis se on niin sairas et teen siitä sit oman postauksen...Mut hän siis innostui asian kanssa. 

Maanantai:
Lähtö Turusta Helsinkiin 3:00. Automatka meni sellasessa sumussa ja osalta odotin et päästään lentokentälle ja sit taas oli sellanen olo et apua kääntäkää auto! Hyvästien sanominen oli tosi hankalaa, enkä millää olis halunnu lähtee. Tilanne oli vähä sama ku laastarin poistamine, äkkii vaa nii kipu on nopeesti ohi. Turvatarkastuksen jälkeenki viel vilkuttelin toiselle puolelle. En suoraan sanoen oo noista mun siskoista huolissani, ne pärjää loistavasti ilman mua, mut tosta 21-vuotiaasta lapsesta kannan huolta. Ja kaikkia tulee tietenkin mieletön ikävä!

Lennettiin Moonan (toinen au pair Suomesta) kanssa Helsingistä Lontooseen ja sieltä New Yorkiin. Matka kotoota koululle kesti yhteensä 23 tuntia, joista nukuin 40min. (erissä!), eli jokanen voi kuvitella kuinka väsyneitä oltiin siin kohtaa ku piti alkaa vääntää jotai lakanoita sänkyyn...


Tiistai/keskiviiko:
Au pair-koulu oli Long Islandilla, St. John's Universityssä ja se +kampus oli tosi kaunis! Mut moni kakku päältä kaunis... Suihkut ja vessat oli tosi iljettävii ja patjat tosi epämukavat ja äänekkäät! Wifi luvattiin koko makuuhuone-kerrokseen, mut se oliki vaan oleskelu tilassa. Ei siinä mitää sinänsä, mut sanois sellasenki asian sit vaa suoraa.
No kyllähän noihinki sit nopeesti tottu,  ja muuten koulu oli mahtava! Opettajat ja henkilökunta tosi ihania ja tutustuin moniin uusiin au paireihin! Meillä oli erilaisia workshoppeja mm. turvallisuudesta ja ajamisesta ja siis ne oli ku stand up-keikkoja, mikä oli tosi huikeeta koska niit oikeesti jakso pitkän päivän jälkee seurata! 


Torstai:
Pakattiin koko konkkaronkka (74 henkeä, kesäisin koululla on viikossa kuulemma parhaimmillaan yli 300 au pairia...!) bussiin ja suunnattiin Manhattanille! Siellä opastettu kierros ja nähtiin mm. Vapauden patsas tosi kaukaa, paikka johon Titanicin oli tarkotus saapua, Empire Hotel, Central Parkin alku ja 911 Memorial puisto. Ja siis se oli mykistävä. WTC kunniaks täs puistossa on kaks suurta suihkulähdettä kaksoistornien paikoilla. Lähteitä reunusti kaikkien uhrien (3000) nimet. 


Illalla päästiin Manhattanin korkeimman rakennuksen Rockefeller Centerin (259m, 70 kerrosta) tasanteelle ihailemaa näkymiä. Henkeäsalpaava, on oikea sana kuvailemaan sitä tunnetta!
Vapaa-ajalla löydettiin tiemme myös Time Squarelle ja suurimpaan Victoria's Secretiin! Myyjän mukaan kolme kerroksinen liike on kokonaisuudessaan puolen korttelin kokonen!


Perjantai-sunnuntai:
Perjantaina hypättiin taas bussiin ja päästiin perheisiin! Mun perheen kanssa lähdettiin melkeen samoin tein Trick or Treat-kierrokselle, ja se oli tosi kivaa, pienet lapset oli niin sulosia ja innoissaan!
Tänään ollaanki sit vaa käyty juttuja läpi ja tutustuttu toisiimme! Perhe on aivan ihana ja lapset niin sulosia! Joo kylhä ne itkee kaikki kolme samaan aikaan välillä, mut tähä asti oon vaan hymyilly sillekin, kai se hymy kohta hyytyy...

-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti