27.11.14

HAPPY THANKSGIVING

Kiitospäivä. Enpä oikeestaan selvittäny sen alkuperää, mut nykypäivän pääpointti taitaa olla hyvä ruoka ja seura. Meillä vietettiin tätä syöpöttelypäivää isoäidin ja host-äidin ystävän kanssa. Kalkkunaa ja erilaisia vihanneksia oli paljon ja tietty sit sitä kuuluisaa kurpitsapiirakkaa!! Nyt pitää tänne paljastaa yks mun oudoista jutuista. Saan kylmiä väreitä kurpitsan/hunajamelonin/muun vastaavan sisälmyksestä. Emmä tie mikä siin on, mut siis niin ällöttävää et oikeesti selkä värisi ku äiti kerran pisti mut pilkkoo hunajamelonii. Ja hauskaa täs jutus on se et toi kurpitsan sisälmys on tosi hyvää! Ja sit ku ne siement paahtaa nii aaahh namnam. Eli siis ällölöllösisälmyksistä huolimatta pumpkin on mun ehdton makufeivoritti tällä hetkellä! FroJo, leivos, piirakka, you name it, I'll eat it! 

Tänään ei mitään ihmeempiä sit ollukkaa. TAI APUA OLIHAN!!! K on tässä jo muutaman päivän ottanu tosi varovaisia ekoja askelia, ja tänään aamulla kun sitä hänen kanssa harjottelin, nii hän otti ihan ite kolme askelta! No ei siinä mitään, mut illalla, ilman kenenkään apua tai alotusta, hän yht äkki nousi seisomaan ja käveli viis askelta! Aaah apua kohta ne juoksee!

Hyvää ruokaa ja ekoja askelia siis tänään! Nii ja meillä oli tyttöjen kaa matchi matchi asut <3
IMG_0263 IMG_0262 IMG_0265 IMG_0268 IMG_0279 dfg df IMG_0282

Mulle tasa-arvoinen avioliittolaki on tärkeä, joten lopuksi mun TAHDON2013-kannatus ja linkki Saimin ja Hilman kirjeeseen, joka sai mut itkemään. Hilmalla on kirjeessään sana halussa, joten ei asiaan listättävää. Peukut pystyyn huomiselle, toivottavasti huomenna on jotain mistä kiittää! 
- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti