8.11.14

Uuu, I loooove!

Eka viikko perheessä on nyt takana ja on iha sellane olo et olisin ollu tääl pitempääki! Perhe on ihana! Enkä sano tätä silt varalt et tätä käännettäis google-kääntäjäl, vaa oikeesti mun host-perhe on paras. H on ihan selkeesti mulle jo lämmenny ja kaksosetki on vauvoi helpoimmast pääst! Eka viikko on siis sujunu tosi hyvin. Ekan itkutuokion koin eilen Gussen kaa skypettäessä, mut muuten ikäväki on pysyny aisoissa ihan hyvin. 

Mun eka viikko on kulunu tasasella vauhdilla, tällä perheellä on tasainen rytmi ja rutiinit, mikä sopii mulle täydellisesti! Liityin Boston Sports Clubiin, eli jee maanantaina pääsen siis salille pt:n kaa! Autolla ajo täällä on suht helppoa, mut se täytyy sanoo et jos Suomessa sai päänsärkyä kanssa-autoilijoista jotka ei sitä vilkkua osaa/muista käyttää, nii täällä tuntuu välil ku koko toiminto olis jätetty autosta pois. Nä ihmiset ei myöskää käytä käsijarrua, ellei parkkipaikka oo mäessä. Wat. Edellispäivänä olin kans ekaa kertaa ruokakaupassa yksin, hain 10 iha perus juttua; kahvii, maitoo, banaanii yms. Mul meni tunti. Äitin kanssaki pääsin vihdoin skypettelee ku hän oli (ihan itse!) saanu Skypen puhelimessa toimiaan!

Tänään oltiin parin au pair-koulukaverien kaa Bostonia ihmettelemässä ja shoppailemassa. Täältä Bostoniin on siis 45-60 minuuttii. Nähtiin ihan vaan pieni osa kaupungista, mut ei hätää, ei ollu vika kerta ku sinne meen! Mut todellaki uus keikka on tiedossa, toivottavasti pian, koska jo tähän pieneen osaan kaupunkia ihastuin tosi paljon! Kuvat puhuu puolestaan. Söin ekaa kertaa Dunkin Donuts-donitsin ja tunsin miten koko viikon treeni valu suupalojen myötä hukkaan, mut olihan se hei nyt järjettömän hyvä donitsi! Ostin myös aivan ihanat kesäkengät, ja niinku siskoni sano "en tienny et tykkäät tollasist", nii juu en tienny mäkää, mut ihanat on ja aika varmasti mun 24/7-kesäkengät! Eli siis ysäriltä tutut JuJu Jellie Babe sandaalit! 

Koitan postailla ja päivitellä kuulumisia siihen tahtiin ku tapahtuu, koitan myös ens viikolla saada aikaseks postauksen ekan viikon au pair-koulusta!- Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti