23.10.14

Pakkauskriisi

Eilen alko pakkaaminen ja sain hienosti levitettyä puoli omaisuuttani sängylle, mut sit homma jämähti enkä tiedä mitä seuraavaks tapahtuu. Tän takia mm. nukuin tän tavarameren keskellä, koska olin liian laiska siirtämään niitä. Ihan ku olis tyylii eka koulupäivä ikinä ja äiti autto pakkaamaan koulurepun ekaa kertaa ku ei itte iha osannu, nyt sitä äitiä tarvittais taas! 

Ystäväni anto hyvän neuvon et älä pakkaa tavaraa jota et oo kolmen kuukauden sisäl käyttäny, et tuu käyttää tulevana vuonnakaa. Hirveen hyvä neuvo, hirveen vaikee toteuttaa. Mä niin tarviin tän vuonna -95 äitiyspakkauksessa tulleen, isälle tarkotetun t-paida, onhan tässä pään kokonen reikä selässä, mut tä on mun yöpaita! Niinpä niin. 

Faktahan on se et kyllä mä siellä sitä tavaraa sit ostan. Päätin esim. et en ota kenkiäkää mukaa ku ne mitkä mul on jalassa, Uggit talveks ja sit yhet perusmustat korkkarit. Et jotkut conssit ym. kesäkengät mä sit ostan sieltä. Jätin myös kaikki biksut kaappiin, niitä tulee VS-taivaasta sit raahattua tarpeeks. Kesävaatteitaki oon kasannu vaa kahet lempparishortsit ja kaks lemppari paitaa, joita tiedän haluavani käyttää, nii ei sit tuu ostettuu siellä uusia samanlaisia, seki olis aika turhaa! 

Mut sit olis tä osuus ku pitäis jotenki järkevästi pakata ja jakaa ne tavarat isoon matkalaukkuun ja käsimatkatavaralaukkuun. Me vietetään ekat neljä päivää au pair-koulussa ja asutaan kampuksella kolmen hengen kimppa huoneessa. Meidän isot matkikset viedää johonki lukittuun kaappiin ja saadaan ne sit perjantaina ku lähetää perheisiin. Sinänsä tosi järkevää, mitä siitki sit tulis ku kolme mimmiä asustaa samassa huoneessa ja matkalaukkuja on levällään kuus kipaletta! Mut mun ymmärryksen mukaan ei saada sitä isoo matkalaukkua kaivella niiden neljän päivän aikana, vaan kaikki mitä tarvitaan kampuksella, pitää mahtuu siihe pikku matkikseen. MUT SIIS HALOO SE ON IHA SAIRAAN PIENI!! Naiselle. Eli mul on kauhee (ja iha tyhmä) stressi siitä et mitä mä siihe pikku matkalaukkuun nyt sit pakkaan. Ja omg jos se iso matkalaukku sit hävii lennolla!!! Siit en ees ala puhumaa, alan näkee jotai painajaisii. 

Mut siis kaikki pitäis alkaa olee kondiksessa. Kaikki liput ja laput on tullu, lentolippuvahvistus tulostettu, pakkaus hyvällä mallilla alotettu ja Muumikrääsää ostettu muksuille! Silti tuntuu et jotain nyt puutuu...

- Sanni

3 kommenttia:

 1. Matkalaukkua ei oo pakko jättää sinne, sen saa jättää :) ovi on aika usein auki, eli sinne vaan ja etsimään omaa laukkua ja hakemaan tavaraa. Näin meillä ainakin :) ja kyl monel oli se laukku huoneessa, mut ongelma on portaat... Saatat joutuu raahaa sitä monta kerrosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa okei hyvä! Mite mä oon mahtanu lukee ja ymmärtää iha vääri haha mut kiitos!

   Poista
  2. Se lukee just noin kaikis papereis mut ei se oikeesti ollu niin :D eli siks ehkä...

   Poista