1.12.14

Sunday Funday

Aiemmin viikolla sovittiin Katrinen kanssa et tehdään jotain kivaa sunnuntaina ja päädyttiin Bostonin jouluvalojen ja jättikuusen luona vierailuun. Eilen päivällä hypättiin siis junaan ja matkattiin vajaa tunti Bostonin Back Baylle. Bostonissa on shoppailukatu Newbury Street, joka on ku Rodeo Drive Losissa tai Fifth Avenue Nykissä. Aateltii "vähän kierellä" kauppoja ja piemän tullen käydä katsastaa jouluvalot. No mutta miten kävi. Sanotaan näin että, joo raha ei tuo onnea, mut se tavara mitä sillä saa, tuo kyllä kutkuttavaa mielihyvän tunnetta. Ja Newbury Streetillä oli puissa jouluvaloja nii kyllä me niitäki nähtii. 
Eivaa. Oikeesti haluttiin nähä se joulukuusi, mut sitä ei ollu pystytetty vielä. 

Eilinen päivä oli siis hyvin onnistunu! Nahkatakkikeli, just sopivan lämmin nii ettei tullu kuuma shoppailukadulla ravatessa, mut ei kylmäkään ku aurinko laski! Newbury Street on ihana vanha katu. Vanhat rakennukset, pikku aidat liikkeiden edessä, liikkeet pari porrasta katutason ylä- ja alapuolella! Tosi amerikkalainen, näkemisen arvonen. Ja liikkeitä tietty riittää Guccista Forever21:een.

Kun sit edellä mainitussa massaliikkeessä maksoin must have-ostoksiani, kortti sano nounou. Siis kortti jolla tiesin olevan kolmen viikon palkat, kortti jota en todellakaan ollu käyttäny sellasen summan edestä. No onneks suomikortti pelasti ja sain rättini, mut meikäläine tietty alko miettii kaikki mahdolliset scenaariot mihin olisin usemman sata dollarii käyttäny viikossa. Puhelimen kanssa tappelun jälkeen pääsin jenkki-nettipankiini ja sieltä selvisi et mun palkka-shekit jotka viime viikolla talletin (shekit ja käteisen voi täällä tallettaa kortille suoraan ATM-automaatilla, kuin kätsyy!), ei ennen huomista ole mun kortilla! Mul ei ollu mitään hajuu tällasest viiveestä, joka on iha älytön, mut onneks nyt selvis! Rahat on siis tallessa ihanaa, mut kyl sellane kylmähiki iski ku aloin kelailee nettipankkiostoksia ja muuta pikkukivaa. Että terkut vaan isille joka just kyseli mun rahatilannetta. Ihan hyvässä hallussa on.

Taas taitaa olla tarpeeks tekstii yhdeltä päivältä. Kyl mä sit ens viikol viimeistään anna kuulua itestäni, ollaan meinaan menossa Moonan, Fridan ja Talían kaa viikonlopuks Bostoniin!

bn ghghj nköIMG_8789 2 IMG_8778 2nmcollage whoever-said-money-cant-buy-happiness-didnt-know-where-to-shop-gertrude-stein

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti