1.1.15

14-15

Uusi vuosi, uudet kujeet! Mulla ei ole erityistä uuden vuoden lupausta, ehkä vaan ihan yleisesti haluun kasvaa, tänä vuonna täytän kuitenkin sen pyöreät 20 vuotta, jolloin olis aika poistua teinilästä ja astua aikuisuuteen, kuulemma. No ei mennä asioiden edelle, kerronpa teille millaisen vuodenvaihteen sain täällä viettää! 

Erilaisten suunnitelmien jälkee, päädyttiin Katjan kanssa kaverimme Sarahin luokse. Chillailun ja kirjaimellisesti naurettavan tanssipelin jälkeen, suunnattiin juna-asemalle ja Bostoniin. Siellä sitten löysimme tiemme 18+ klubille, joka oltiin netin ihmeellisestä maailmasta aikasemmin bongattu. Ja se meno oliki sit hurjempaa...

Lähetään siitä tosi asiasta, että eilen oli tosi kylmä. Ja kun päästiin jonoon, oli se täynnä tyttöjä minimini mekoissa (pikkuhousuja näin enemmän ku veeässällä), korkeissa koroissa, ilman sukkahousuja. No heitä tietty lämmiti etukäteen juotu alkoholi, jota ei tässä baarissa tietty tarjolla ollut, alaikäisiä kun täällä ollaan. Tosi paljon porukkaa ja musa oli ihan tanssittavaa. Oltiin maksettu $25 sisään + $2 narikka, joten päätettiin että täältä ei sit ihan heti lähetäkään. 

No millasta se meno sit oli... Voinpa sanoa et sellasta, et ennen en oo nähny, enkä toivottavasti näe uudestaan. Vaikka ikäraja oli 18, suurin osa juhlijoista ei näyttäny päivääkään yli 16-vuotiaalta, jotkut vieläkin nuoremmalta. Näitten nuorten tanssiminen oli lähempää esileikkiä, ja saatii todistaa myös jotain, mikä olis 100varmasti kuulunu makuuhuoneeseen. Ikävä kyllä ite en ollut alkoholin vaikutuksen alasena, ja näin ollen, nää muistikuvat ovat hyvin kirkkaat. Korkeasta sisäänpääsymaksusta huolimatta, tarjolla oli vaan vettä ja Redbullia. Illan aikana virkistin itteäni kolmella annoksella redbullia, jotten ihan nukahtaisi, ja koska kehoni ei tän myrkyn kanssa normaalisti joudu tekemisiin, sain kipeän vatsan ja aamulla olo oli liian lähellä krapulaa. Että onko tää sit joku vinkki et nuoren aikusen on ihan turha yrittää viettää uutta vuotta vastuullisesti selvin päin. 

Mut älkää nyt ymmärtäkö väärin, meillo oli tosi hauskaa! Ainoo kurja juttu tapahtu just ennen ku päätettiin lähteä kotiin. Huomasin tanssilattialla miten järkkäri heiluttaa taskulampulla kohti kolmea miestä. Intialaisen näköset miehet näytti kolmekymppisiltä eikä todellakaan kuulunu ikäkastiin. Hetken katottuani tajusin et kaikilla kolmella oli puhelimet kädessä ja kaks niistä kuvasi Katjaa ja mua. Marssin näiden luo ja kysyin että "anteeks mitä luulet tekeväs? Näin et otit meistä videoa, näytä. Poista se" "juu en ottanu, en näytä, en poista". Wat. Sit nä miehet alkaa meidän kielloista huolimatta kuvaamaan meitä lisää! Käännyin takasin järkkärin puoleen ja viitoin tälle et hei tuuks auttamaan, nii tämä viittoo takasin "joo ei voi mitään". Tähän ei sanat riitä kuvamaan mun kiukkua. Onneks pari herrasmiestä löyty meitä puolustamaan ja me lähdettiin Katjan kanssa kotiin. Kaiken kaikkiaan oli hauska ilta, mut tä tapahtuma vaan pilas tunnelman, et onneks ei tapahtunu alkuillasta. Arvostan kotibaareja ja kotimaani miespuolisa kanssajuhlijoita taas lisää. 

Toivottavasti kaikilla oli hauska uusi vuosi! Mulla oli, ja nyt innolla kohti tulven vuoden tuomia kokemuksia!!
10891980_10204870408072194_4788186805238140449_n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti