26.1.15

Booboos

Perjantaina Rebecca ja Katrine haki mut kotoa seiskalta ja suunnattiin nokat kohti Providensia ja Juliaa! Me yhdessä muodostetaan skandinavinen au pair tyttöryhmä, ja mä oon tästä porukasta niin onnellinen. Mahtavia mimmejä jokanen pusspuss (pyspys Katrine). Meillä oli tosi chilli viikonloppu, mika oliki tarpeen viime viikon jälkee. Vaikken ite ollu kipee, nii kyl toi viikko raskas oli. Lauantaina mun piti lähtee junalla takasin kotiin, mut tiet oli niin huonossa kunnossa et mun host vanhemmat pyys mua jäämään viel toiseks yöks, turvallisuuden vuoks. Suunnattiin siis frojolle ja Targettiin ihmettelemään, ku ei mitään muutakaan ollu. Meijän suunnittelema valokuvaussessio ei onnistunu kurjan ilman takii, joten vielä mennää puhelimen kuvilla.

Sunnuntaina nokka kohti kotia ja Katjan kaa lähettii shoppailemaan! Tietty perus kerranki ku mul olis ylimääräst tuhlattavana, nii en tietty löydä mitään. Oli hyvin turhauttavaa. Mut ainaki mul oli parasta seuraa. Koko viikonloppu meni siis mun parhaiden ystävien kaa hengaillessa ja illal oli ihana tehä töitä muutama tunti ku oli ollu lapsia ikävä! 

Nyt tänne on luvattu tosi kovaa lumimyrskyä, koulut on huomiselta peruttu ja me ollaan säätiedotuksen mukaan kovimmalla "2ft snow" alueella, et saapi nähä millane myräkkä on! En oo kauhee tosissani ottanu tätä koska no A suomalaisena siihe lumeen on tottunu, B nä jenkit liiottelee tosi paljon. Katotaa, kuulin et tä myrky oli Suomenki uutiskynnyksen ylittäny, kerron sit millast oli ku kerran ihan rankimmalla aluella sen pääsen kokemaan! "Pääsen"... 

collage IMG_0245 xcvbn IMG_0213 IMG_0221

Lämpösiä haleja täältä kylmän keskeltä,

- Sanni

Ps. Huomenna, eli tiistaina, mul tulee tasan kolme kuukautta jenkeissä täyteen! Sairastaaaaaaaa!!! Nii ja "I love you"

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa kun löysin auppariblogin Bostonin läheltä, kävin nimittäin syksyllä siellä ja rakastuin kaupunkiin ihan täysin! Tosi kiinnostavia juttuja ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät! Boston on upee paikka, tykkään kans ihan mielettömästi!!

      Poista