28.12.14

Erilainen Joulu

Joulu tuli ja meni niin nopeesti et sitä ei ees tajunnu. Ja olihan sen jonkn verran erilainen. Ekakski täällä joulua vietetään vasta 25. päivä, joten aattona vietin omaa joulua kotiin skypettäen ja joulurauhaa netistä kuunnellen. Meillä kotona Suomessa on joka vuosi toistuvat (jokavuositoistuvat?) perinteet: joulurauhanjulistus, kirkko, riisipuuro, illallinen, Pukki, lahjoja, jälkkäri, hautausmaa. Täällä me aamulla keräännyttiin kaikki kirjastoon ja lapset avas ensin joulusukat joihin Pukki oli tuonut lahjoja. Sukkien jälkeen oli paketit kuusen alla, jotka lapset tiesi olevan vanhemmilta yms. Se oli ehkä hassuinta, koska kotona on tottunu et KAIKKI lahjat oli pukilta. Neljän pienen lapsen kanssa tähän lahjarumbaan hurahti reilu kaks tuntii ja sit vaan chillailtiin. Illalla syötiin host-isän tekemiä pihvejä ja oli ihan sairaan hyvää!


Täällä oli tupa täynnä porukkaa koko viikon ja joka päivä tuntuu et sukulaisii vaa kävelee sisään. Koko viime viikon täällä asusti meidän lisäks isoäiti ja host-äidin sisko tyttärensä kanssa (tästä siis tuo neljäs lapsi josta aiemmin mainitsin). Ja kaks koiraa. Alku viikosta host-isän siskokin oli täällä, koska hän hoitaa tyttöjä. Eli porukkaa piisas! Eilen ja tänään täällä kävi sukulaisia ja oon jo ihan sekasin et ketä oli kenen serkku, nimistä nyt puhumattakaan! Mut älkää siis ymmärtäkö väärin, must on ihanaa ku on paljon ihmisiä ja saa vähä sosiaalisoida!

Uus vuos tuleeki olemaan taas erilainen. Mun piti alunperin mennä New Yorkiin ja nähdä ystäväni Suomesta siellä, mutta hän loukkasi jalkansa eikä pääsekkään tulemaan. Paranemisia sinne muru jos tätä luet! Elikkä suunnitelmat uusiks ja meenkin Bostoniin Katjan ja parin muun saksalaistytön kanssa, vielä en tiedä mitä tehdään mut eiköhän se tässä selviä! 

Kaiken kaikkiaan tänne kuuluu tosi hyvää! Oon ihan koukussa saliin ja uimiseen, mutta syön kyllä hyvin, että ei mitään pelkoja. Mut tähän menessä mun paino ei oo noussu grammaakaan tänne tulon jälkeen, ja se tuntuu tosi hyvältä! Ihania uusia ystäviä olen tosiaan saanut ja tä Katja asuu mun kanssa samalla kadulla ja on mieletön tyyppi! Oon tosi onnekas et mulla on toinen au pair oikeesti naapurissa ja sit se viel on hyvä tyyppi, eikä mikään outo jonka kans pitäis väkihymy naamalla kaveerata, kyl te tiette mitä tarkotan. Mut siis Katja, ja mun muut ystävät täällä, on kaikki huippuja! Joo eipä tässä muuta, piti lyhyt teksti kirjottaa, mut tähänhä tä aina menee... Loppuun muutama kehno kuva puhelimesta koska en jaksa kameraa raahata mihinkään.

vbn cvbnm xcvbnm IMG_9732
- Sanni

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Visti noi sun host muksut on söpöjä!

    Sara
    http://saramatkaamaailmalle.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista