7.12.14

Shop until you drop

Vietin viikonlopun Bostonissa Fridan ja Talían kanssa. Tytöt on mun training school-kavereita ja ollaan kolmisen viikkoo tätä reissuu venailtu! Tytöt asuu Nykissä, joten he matkas tänne ja varattiin huone söpöstä hotellista hyvään hintaan keskeltä kaikkea. Moonankin piti tulla alunperin mukaan, mut sit hänen perheensä pisti hänet töihin, mur.

Lauantain sateesta huolimatta me shoppailtiin hulluna Newbury Streetillä ja syötiin vielä hullumpana! Syötiin kiinalaisessa ravintolassa nimeltä P.F.Chang's ja tätä täytyy nyt hehkuttaa. Ihan mieletön paikka. Moderni ja tunnelmallinen sisustus, hyvällä paikalla, tilava, hyvä musiikki, ystävällinen henkilökunta, baari ja ihan mieletöntä ruokaa edulliseen hintaan! Ja parasta tässä on et tää on ravintolaketju, jonka kaikki ravintolat on ihan yhtä hyviä! Et ei tarttee Bostoniin asti mennä, riittää et tulee Amerikkaan.

Mutta siis hyvä ruoka, mahtava seura ja kipeät jalat shoppailu maratoonin jäljiltä pistää hymyilyttää. Ihan mieletön viikonloppu, toivottavasti saadaan pian otettuu uusiks, Moonan kanssa! Kuvia räpsin sen verran et ne saa puhuu puolestaan. Ja isille terkkuja, en laittanu rahojani rätteihin vaan tein hyviä löytöjä. Muunmuassa Steve Maddenin sadan dollarin korot lähti tämän tytön matkaan kolmellakymmenelläviidellä dollarilla! Että sellainen Itsenäisyyspäivä mulla, kirjottelen lisää kun tapahtuu! Onko jotain mistä joku erityisesti haluais lukea, mut mä en oo tajunnu kirjottaa?


IMG_0256IMG_0271IMG_0263IMG_0280IMG_0296IMG_0303IMG_9140IMG_0321collage

5 kommenttia:

 1. mua harmittaa ihan vietävästi etten päässy tuleen:(! ens kerralla tuun vaikka mikä ois!!!

  VastaaPoista
 2. Hei huikeeta löytää taas uus blogin ma:ssa asuvalta!! :) Itse oon noin 40 min päästä Bostonista ja aupairina tosiaan myös. :) Miten sulla menee siellä? Tykkäätkö lapsista ja perheestä?

  Voitas nähä joskus jos kiinnostaa, täällä alueella on tosi paljon tyttöjä Suomesta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos haluut niin lisää Fb:ssä kaveriksi, Marianne Härö :D

   Poista
  2. Ihanaa et löysit mun blogin! Täällä menee hyvin, perhe ja lapset on mahtavia! Nähdään ihmeessä, en tunne alueelta muita suomalaisia yhtään haha

   Poista