15.12.14

The cold never bothered me anyway

Lunta täällä ei oo, mut host-isä soittaa joulu-musaa joka päivä ja nyt kun saatiin jouluvalotkin ulos nii alkaa tunnelma pikkuhiljaa tarttumaan! H:n kanssa tehtiin ihan perus lumihiutale koristeita ikkunaan pari viikkoa sitten. Tai mitä mä valehtelen, mähän näitä väänsin ku jäin koukkuun ja poikaraukka kyllästy. En löytäny silkkipaperii (joo wtf ei oo eka asia mitä en täältä löydä, maasta jossai pitäis olla ihan kaikkea ,ja viel enemmänkin) joten tyydyin tällaseen jäykempään läpikuultavaan papruun. Tutorial tossa alhaalla, jos jollekin nyt ei päiväkotiajoilta muistu mieleen! Näit oli oikeesti aika kiva väkerrellä! Helposti ja halvalla joulutunnelmaa!

Tähän nyt ei oo tietenkään mitään verrattuna tohon naapuriin... Siis omg. Täl pariskunnal on tosi iso piha ja he on ahtanu sen täyteen erilaisii pumpattavii hahmoja. On Nalle Puhia ja lumiukkoa, jätti ankkaa unohtamatta. Ja nä koristeet on perin metrin korkusii! Ja näit siis sit varmaa 20. + sit jouluvalot kymmenessä puussa, pienemmät hahmot, puinen joulukuvaelma ja päitään liikuttavat valo-porot. Vähänkö mua nolottaa kääntyy kotipihaan ku joku luulee et asun siinä talossa. Ei vaa. Onha se mahtavaa et saa nähä sitä kunnon amerikkaa josta muuten saa vaan nähdä netissä kuvia. Mutta olen tyytyväinen ettei ulos katsoessa tartte kohdata kohden metrin korkusta, päätä nyökyttävää, öklövihreetä, pumpattua dinosaurusta. Joululakki päässä tietty. 

Mitään kummalista tänne ei kuulukkaan. Ystäviä olen saanut lisää ja se lämmittää mieltä! Koko perhe on kipeänä, myös minä, ja se on kurjaa. Nii ja näppäränä tyttönä tilasin vanhemmilleni joululahjat kahteen kertaan. Eipä tartte hankkia mitään sit ens vuonna. Joulutunnelmissa jätän teidän askartelemaan hiutaleita! 

ps. En laita kuvaa naapuritalosta koska se oikeesti on överi ja alueella tunnettu, enkä haluu mitään hulluja oven taakse, joten käytä mielikuvitusta ja kerro se sadalla, nii pääset lähelle mun näkymiä keittiöstä!


- Sanni

2 kommenttia:

  1. En tiedä tuliko mun eka kommentti ikinä perille asti... Mutta anyway tissue paper on aika lähellä silkkipaperia, tai ainakin yhtä ohutta ja läpikuultavaa :) jos siis joskus vielä tarviit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tien, teinki niistä aluks mut sit löysin tota pilkkupaperii ja oli pakko saada hahaha

      Poista