2.4.15

Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle.

En täällä jotenki havahdu näihi juhlipyhii olleskaa ku ei oo samoja perinteitä ku kotona, jouluki oli ja meni hups vaa. No nyt on pääsiäinen ovella ja halusin tehdä H:n kaa jotain mulle perinteikästä, au pairina olohan on isoks osaks kulttuureihin tutustumista!

Tehtiin siis hyvällä lopputuloksella muutamat vitsat ja nyt puuttuis vaa mämmi pöydästä! En oo ikinä ees yrittäny tehä ite ku kaupan 10mämmi on vaa nii hyvää, mut nyt vähä harmittaa ku sitä olis kiva täällä saada. No suklaamunia nassuun sit vaan, ei voi mitään!

Nii tarkat huomaa et meidän vitsoissa ei pajunkissoja oo... Ei ihan kasva noi pajut täällä joka kulmassa niinku kotona, nii kaupasta piti lähtee ostamaan. Niinpä! Siis en oo ikinä eläissäni ostanu pajunvitsoja! Enkä tuukkaan ostaa, sillä edes kaupassa ei vitsoja ollu. Tai oli joo pari tosi rumaa feikki pajunkissavitsaa mut hei en todellakaa mistää rumista maksa. No aattelin sit et iha sama nappaan tost tollaset kympin feikki risut, ihan hyvähä se on jos host äiti onki allergine aidoille. No kotiin ku päästii nii tajusin et ei jumaliste ne risut oli iha oikeita. Meikä tyttö maksoi siis risuista oikeeta rahaa! Olisimmä sil kympil jotai fiksumpaaki tietty voinu hankkii... 

No mut vitsoista tuli hienot joka tapauksessa, ja nyt on mulki vähä pääsiäisfiilis jo! Mut on kutsuttu Justinin perheen mukana pääsiäisaterialle sunnuntaina, jännittäääää. Hänen perhe on tosi ihana, mut nyt sit tapaan isovanhemmatki ja ateria on perhetuttujen luona, eli uusia ihmisä tapaan paljon! Onneks on vapaa viikonloppu nii ehin rentoutua ennen tätä sosiaalisointi-sunnuntaita haha Oikeesti siis oon tosi onnelline et mut otetaa mukaan, mut kyl nyt kaikki tietää kui jännää on tavata poika/tyttöystävän ISOVANHEMMAT! 

Näihin jännitystunnelmiin siis jätän tämän, ja loppuun muutama ylitaiteellinen kuvake meidän vitsoista! 

- Sanni


IMG_0331
IMG_0329 IMG_0323 IMG_0340 IMG_0337

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti