2.2.15

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää!

Heippa vaan taas pitkästä aikaa! Lumimyrskystä selvittiin, vaikka kyl toi viime viikko aika hermoja raastava oli! 

Aikasemmin kirjottelin et asustelen sillä pahimmalla blizzard-alueella, ja me todellaki saatii vajaa metrin verran lunta vuorokaudessa! Ei toi lumen määrä nyt näin suomalaisena ihmetytä, ja toi lumisadeki oli aikasamanlaista mitä mielläki, sellasta pyrytystä, mut siis olihan sitä lunta paljon! Mut siis ku porukka maanantaina täytti ruokavarastoja ja osti taskulamppuja niinku maailmanloppu olis tulossa, nii se vähä huvitti. Tiista ja keskiviikko oli siis lumipäiviä ja koulut oli peruttu, vaan tiistaina sato lunta tosin, et keskiviikkona oli "siivouspäivä" kun katuja raivattiin et mahtuu autot ja bussit kulkemaan. Nii tiistainahan ei saanu ajaa autolla, minkä kyl käsitän koska tässä maassa ei ole talvirenkaita(??!!?!), joten meno oliski ollu vaarallista. Mtu siis ei menny sähköt, ei kaatunu puita, kukaan ei oo loukkaantunu, lunta vaan on pirusti. 

Mut koska mä oon ihminen joka ahdistuu kun ei oo viikkosuunnitelmaa, nii viime viikko todellaki oli ahdistava ku ei yhtää tienny et mitä tapahtuu päivän aikana, saatika sit seuraavast päivästä. Tyttöjen lastenhoitajaki tuli kipeeks torstaina, nii mä päädyin yllättäen koko päiväks töihin. Ei siinä mitään, tytöt on ihania ja niitten kaa on suht helppoo, mut tein viimeviikolla 8-10 tunnin päiviä, joten viikonloppu oli kaivattu! Ettei iha mee valittamiseks nii kerron et meillä oli ihana päivä tyttöjen kaa! Vein heijät ulos lumeen ja olin niin ylpee ku kumpikaan ei itkeny yhtää koko pukeutumis/lumi/riisumis-rumban aikana! Tytöt on siinä iässä et heijän tekemisii on ihana seurata ku koko aika saa nauraa ja he on niin iloset tytöt muuteski! Minun kullanmurut! H:nki kanssa käytiin lumessa pyörimässä enkä tie kumpi meist oli enemmä innoissaan!

Viikonloppuna shoppailtiin Katjan ja Lukasin kaa ja tein hyviä ale-löytöjä, kesävaatteista...Tammikuussa kun on lunta reisiin asti... No mut olipahan hei alessa! Syötiin (mulle ekaa kertaa) Cheesecake Factorylla ja omg oli kyl niin hyvää ruokaa et huhhuh mut kyl siitä safkasta niitä kaloreitaki sit löyty useampi sata. Burgerin ja suklaamousse-jätti-kakkupalan jälkeen oltiin hyvin tankattu sellaset 1000 kaloria, joten päätettiin mennä salille yhdessä seuraavana päivänä. Eilen sit mentii yhdessä treenaamaa, ja vaiks yleensä oon sellane yksin treenaaja, nii Katjan ja Lukasin kaa on kyl tosi kiva treenata ku kaikki potkitaa toisiamme vähä persuksille nii ei pääse lintsaamaan! Illalla mentiin Lukasin kaverin luo kattomaan Super Bowlia, jee go Pats! Jees ystäväni tietävätki millanen urheilun seuraaja olen, joten keskityin enemmän sosialisointiin ku itse peliin. Totta kai mä viimiset huikeet minuutit katoin, ja on siistiä voittaa Super Bowl mut mä vaan en saa tosta urheilusta irti oikee mitää. Mut siis tosi kivaa oli!! 

Tänään on taas lumipäivä, eli koulut on peruttu, huomenna pitäis olla normi päivä, toivottavasti... Mulla hajoo pää ku en tiedä mun aikatauluja enkä voi suunnitella hahaha mut saapahan hyvällä omatunolla olla vaan kotona tekemättä mitään erityistä! 
fghjk IMG_0347 bnmölkj xcvbnm, cvbnm sdfghjk fghj dfghj IMG_0371 ölkjh ghjkl

Kuullaan taas!

-Sanni

7 kommenttia:

  1. Oh my, Cheesecake Factory on niin taivas <3 Pastat siellä on kans ihan jumalan lahja, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua älä suosittele mul ei oo tarpeeks aikaa käydä salilla et voisin herkutella CCF enemmänki hahahaha

      Poista
  2. Sulla on ihana blogi! :D Oon itekkin aloittanut hurjan hakuprosessin CC:n kautta. Tällä hetkellä oon aikalailla ready, tarvin vielä ajokortin ja yhen suosituksen ja voimia kirjoittaa dear host family letterin. Oisko sulla vinkkejä siihen kirjeeseen? :D Oon ihan urpona koko jutusta, kun en tiiä yhtään että mitä kirjotan siihen. Kun sanotaan että ei saa toistaa niitä juttuja, mutta silti nää miksi-haluan-olla-au-pair ja miksi oisin hyvä semmonen kysytään muuallakin mutta silti ne käsketään kirjottaa siihen :D hmh. Niin, oisko sulla jotain vinkkejä? Millasia juttuja ite kirjotit siihen? :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana blogi! :D Oon itekkin aloittanut hurjan hakuprosessin CC:n kautta. Tällä hetkellä oon aikalailla ready, tarvin vielä ajokortin ja yhen suosituksen ja voimia kirjoittaa dear host family letterin. Oisko sulla vinkkejä siihen kirjeeseen? :D Oon ihan urpona koko jutusta, kun en tiiä yhtään että mitä kirjotan siihen. Kun sanotaan että ei saa toistaa niitä juttuja, mutta silti nää miksi-haluan-olla-au-pair ja miksi oisin hyvä semmonen kysytään muuallakin mutta silti ne käsketään kirjottaa siihen :D hmh. Niin, oisko sulla jotain vinkkejä? Millasia juttuja ite kirjotit siihen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanaa et tykkäät! Joo se kirjeen kirjottamine oli kyl iha perseestä suoraan sanoen haha en iha muista et mitä siihe kirjotin, mut siihe vissii oli jonkin näköset ohjeet?? Mun ohje on et kirjota vaa mitä pyydetää, se tarkastetaa kuiteski. Mun tarkastettii kahtee kertaa ja kummalki kerral piti tehä korjauksii, ja kylhä siin väkisinki vähä itteään toistaa, mut koita keksii jotai uusii juttui tai eri taval ainaki sanoo asioi. Painota paljon siihen et miks haluut olla au pair ja kehu ittes maast taivaasee et miks olisit hyvä, tien et suomalaiselle se kohta on hankala, mun teki nii mieli laittaa jotai omia vikojaniki siihe etten vaikuttais ylimieliselt, mut pitää muistaa et sitä kirjettä lukee amerikklainen perhe ja niille itsensä kehuminen tarkottaa vaa hyvää itseluottamusta. äääh haluisin auttaa enemmän koska se oli itelleniki hankalaa, mut en yhtää muista mitä ite kirjotin siihe! Tsemppiä!! Toivottavasti löydät ihanan perheen ja löydät muita vinkkejä mun blogista!

      Poista
  4. Oonko ymmärtäny oikein, et sul on poikaystävä suomessa? miten au pair vuosi on siltä kannalta menny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nään tän kommentin tosi myöhässä anteeks!! Juu mulla oli poikaystävä Suomessa mut se ei menny iha suunnitelmien mukaan ja me erottiin reilu kuukaus mun tänne tulon jälkeen.

      Poista