2.6.15

Magic week

Taas on luvattoman paljon aikaa viime postauksesta, mut nyt mulla sentää on hyvä syy pelkän saamattomuuteni sijaan! Lensin nimittäin toukokuun 25 päivä Floridan lämpöön Justinin ja hänen perheensä kanssa! Mun Instagramia seuraavat onki saattanu nähä viikon mittaisen kuvatulvan Disney Worldin ihmeistä ja muusta mukavasta. Tännekin on tietty kuvatulva luvassa, mut ensin kerron vähän reissusta!

Ilma oli meidän onneks täydellinen koko viikon ja onnistuin saamaan brunaa pintaan. Muuten en palanu yhtään, paitsi huulista, ja ne näyttääki nyt siltä ku olisin Kylie Jenner-haasteen tehny, ja sattuu ihan kamalasti. En tie miten täs onnistuin ku käytinki viel aurinkosuojapitosta huulirasvaa. Nii ja etuhampaasta lohkes pieni pala, taaskaan ei mitään käsitystä miten, mut onneks sitä ei ees nää, kunha ei lisää lohkee nii ei minun menoa haittaa! 

Noista pienistä kommeluksista huolimatta reissu oli erittäin onnistunut! Oltiin kolmena päivänä puistoissa ja yhtenä päivänä vesipuistossa. Mun lempparipuistoks neljästä pääsi Epcot, siellä pääsi vierailemaan yhdessätoista eri maassa, joista yks oli Norja ja siellä myytiin Fazerin suklaalevyjä!! Tykkäsin kovasti kun pääsi näihin eri maihin kiertelemään ja putiikeissa myytiin sen maan ruokia, juomia ja vaatteita. Paras juttu oli, et näiden putiikkien työntekijät oli oikeesti siitä maasta kotosin, et sen 10min ku tän maan pienoiskoossa vietti, nii unohti iha et hei en mä ookkaa oikeesti Japanissa. 

Käytiin hienoissa ravintoloissa syömässä et päästiin iltasin oikeen pukeutuu, loikoiltiin altaalla ja nautittiin! Täydellinen on sana joka kuvaa tätä viikkoa parhaiten. Loppu vaan liian lyhyeen, tietty. 

En taida tän enempää kuitenkaa kirjottaa, muuten täst tulis niin kamalan pitkä teksti. Ihan huippu reissu siis oli ja ehdottomasti suosittelen Disney Worldia ihan kaikille, iästä riippumatta, niin paljon oli ihmeteltävää ja koettavaa! Nyt annan kuitenki kuvien puhua puolestaan!! 

xoxo

-Sanni

zxcvbn xcvbnm collage dfgh xölkjhg IMG_3837 qwet IMG_3941 collagevbnm cvbnm äölkjgf lkjhg gklkjh lkj IMG_3847 ölkjhgfd ölkjhgf bnm äölkjhgf ökjhfd aaa cvbnm, collagevb collagefghj collageee IMG_4098 IMG_3934

4 kommenttia:

 1. en voi siis käsittää miten upeet hiukset sulla on, en kestä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah kiitos muru x) kieltämättä voin hehkuttaa et tolla reissulla oli kyl hyvä tukkaviikko XD

   Poista
 2. I-ha-ni-a kuvia!! Kuulostaa kyllä ihan mielettömältä viikolta:-)

  VastaaPoista