1.7.15

Silver Bay

Au pairina pitää siis kerätä kuusi opintopistettä, ja mulla on vihdoin suurin osa takana! Niagara Falls-reissussa oli siis tästä kyse, ja viime viikonloppuna kävin New Yorkin osavaltiossa Albanyssa, suorittamassa viikonloppukurssin. Odotukset oli tosi pienet ja suoraan sanoen olin aika varma et viikonlopusta tulee tylsä ja sadettakin oli luvattu. Matkaan lähdin mun kavereitten Julian ja Lailan kanssa ja kuuden tunnin reissun jälkeen sain todeta kuinka väärässä olin, viikonlopusta oli tulossa ihan huippu! 

Saavuttiin YMCA:n omistamalle Silver Bay-kampukselle, ja jos ootte nähneet elokuvan Dirty Dancing (duh), voitte ymärtää miks mulla oli olo kun Babylla! Ihan odotin et nurkan takaa ilmestyis kuumii tanssijoita. No ei ilmestyny, mut oli se paikka silti ihan huippu! En saanu kauheen hyviä kuvia ite, joten käyppä vilkasemassa paikan nettisivulta kuvia! Samaa fiilistä tässä paikassa siis oli ku kuuluisassa tanssileffassakin ja luvattu sadekkin saapui vasta lähtöpäivänä. 

Ihan pelkästään hengailemaan ei kuitenkaan ajettu. Meidän tuli valita kuus oppituntia, ja joka kerta valittiin yks kolmesta vaihtoehdosta. Me tehtiin American Social Life, Meditation, Nutrition and Exercise, American Slang, American Holidays ja English Sign Language, kaikki tosi mielenkiintosia! Opettajia ei kauheesti kiinnostanu jos pelasit puhelimella, kunha ei häirinny muita, mut henkilökohtasesti en tarvinnu puhelintani mihinkään, tunnit oli oikeesti hyviä, hauskoja ja täynnä asiaa. Nii ja puhelimista, ne ei oikeen ees toiminu ku vaan parissa paikassa, ja oli tosi rentouttavaa päästä irti sosiaalisesta mediasta hetkeks. 

Syötiin myös tosi hyvää ruokaa, ihanaa jäätelöä, käytiin tunnin verran melomassa henkeäsalpaavissa maisemissa, opittiin uusia asioita, saatiin uusia kavereita ja koettiin tosi ihana viikonloppu! Olin tosi tyytyväinen, ja tekisin koko homman uudestaan koska vaan! 

Nyt me lähetään host-perheen kaa Cape Codiin, postailen sit taas 4th of Julyin jälkeen,

terkuin,

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti