4.5.15

ZOO

Host-vanhemmat oli tän viikonlopun kahestaan reissulla ja jäin kotiin lasten ja host isän siskon kaa (joka siis hoitaa tyttöjä suurimman osaa viikosta täällä asuen). Lauantaina pakkasin H:n autoon ja ajettiin eläintarhaan! Tosi lämmin päivä, ja me ku luutiin et oli tulossa viileetä, nii meillä oli sit pitkähihaset päällä.... Hauskaa oli silti! 

Tykästyin tohon eläintarhaan nii paljon et ilmotin Justinille et mehä mennään sinne yhessä uudestaa. Siel oli kamelilla ratsastus kuudella dollarilla! Mä ainaki haluun. Lisäks tykkäsin ku kaikki oli halpaa, niinku Suomeen verrattuna, esim. jätskin sain neljällä dollarilla, ku on tottunu et tollasis paikois pitää maksaa ainaki 6 euroo ja sitki saa jonku tosi nihkeet pienet pallerot pahvivohvelissa. Tykkäsin siis tosi paljon! 

Muutenki tänne kuuluu pelkkää hyvää, tänään on +27 astetta lämmintä ja sellasis lukemis pitäis koko viikon pysyy. Ihanaa ihanaa! Perjantaina lähen Kanadaan viikonlopuks school credit-reissulle ja sitä tietty odotan iha mielettömästi! Mut lisää siitä sit ens maanantaina!! 

Ihanaa TOUKOKUUTA!!

- Sanni 

IMG_3022 IMG_3023 IMG_3024 IMG_3025 IMG_3026 IMG_3027 IMG_3029 IMG_3031 IMG_3032 IMG_3033

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti