LCC-kokous on kerran kuussa ja tällä kertaa meillä oli perinteinen amerikkalainen Kiitospäivä-illallinen. Kaikki toi jotain syötävää, ja meitä kun on yli 20, nii sitä ruokaa sit tosiaan oli pajon. En ees pystyny maistaa kaikkee! Mut mm. kurpitsapiirakka oli just niin hyvää ku leffoissa sanotaan. Ite tein perinteistä karpalohilloa, johon sain ohjeen host äidiltä. Jaan tän ohjeen täällä koska a) se oli tietty niin hyvää et kaikki haluu reseptin b) se ihan oikeesti oli hyvää ja sopii myös Suomen joulupöytään! c) superhelppo ja hauska tehdä!


Combine sugar, 1/2 cup water, cinnamon and orange juice in a medium saucepan. Bring to a boil and add cranberries. Return to a boil. Reduce heat and boil gently 10 minutes, stirring occasionally. Stir in orange zest. Cover and cool completely at room temperature. If there's still pieces of cinnamon sticks in the cool sauce, take them away.

Että sellanen! En oikee oo karpaloiden ystävä (paitsi sidukka, duh) mut tä oli tosi hyvää! Just sopivan kirpee JA makee, tosi jännä lopputulos. Tän tekemiseen meni ehkä puol tuntii, joten jos sulla on tylsää, ja ylimääräsiä karpaloita kaapissa nii tätä sit vaan kokeilemaan!
Ihanaa viikonloppua kaikille!
- Sanni
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti